Keblinger

Keblinger

Ei 5 vaan 15 pankkipäivää

| perjantai 10. lokakuuta 2014
Nordeassa sanottiin,  että osakastietojen tarkistaminen veisi 5 panķkipäivää, koska ruuhkaa ei ollut. Kun 15 panķkipäivää oli kulunut,  päätin tehdä asialle jotakin. Kun minulla nyt oli uusia virkatodistuksia, sain niistä hyvän tekosyyn jonottaa jälleen palveluneuvojien tiskille. Ajattelin,  että jos vaikka tämäkin asia olisi myöhässä juuri niiden puuttumisen takia. 

Tuumasta toimeen. Kokenut panķkirouva näppäili hetken konettaan ja löysi omaistani koskevat tiedot. Kyllä vain, paperit olivat kunnossa ja asia oli jo ratkaistu.  Dementin omaiseni kuolinpesän osakkaat olivat - tadaa - juuri ne kuin pitikin. 

- Mutta etkö ole saanut tekstiviestillä ilmoitusta osakastietojen tutkinnan valmistumisesta?

- Ei, en ole. Numeroni oli kyllä mukana papereissa. 

- Onko numerosi siis se ja se,  kysyi rouva konettaan näppäillen.  

- No ei tosiaan ole.

Pankin järjestelmässä oli puhelinnumeron kohdalla jokin aataminaikuinen numero,  jota en edes tunnistanut omakseni. Tekstari oli ilmeisesti lähetetty sinne.

Sain ajan pankkineuvojalle jo maanantaiksi. Tavoitteena on silloin liittää kuolinpesän pankkitili pankkitunnuksiini, jotta voin jälleen maksaa  laskuja ja tehdä muita tilisiirtoja omaiseni entiseltä tililltä sekä seurata sen saldoa. Lisäksi panen osakkeet ja rahasto-osuudet myyntiin.

Oma tilanne:


Nyt ei tule mitään mieleen.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Copyright © 2010 Dementin omainen Blogger Template by Dzignine